Μινέρβα: Δωρεές σε ΜΚΟ

    Η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί βασικό θεσμό για τη βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα εδώ και πολλά χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, που η οικονομική κατάσταση καθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη ουσιαστική αξία ζωής, η εταιρία συνεχίζει και εντείνει τις δράσεις της. Με σκοπό τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων, οι πρωτοβουλίες της Μινέρβα επικεντρώνονται στην ενίσχυση του έργου οργανισμών και φορέων που δρουν προς την κατεύθυνση αυτή.

    Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο τρίμηνο, η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της στήριξαν το έργο Μη Κυβερνητικών Οργανισμών και φορέων που δρουν υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων και παιδιών σε ανάγκη, με τη συγκέντρωση και δωρεά χρημάτων, προϊόντων και τροφίμων.

    Η εταιρία εστίασε τις δράσεις της σε περιοχές όπου έχει ήδη παρουσία με παραγωγικές εγκαταστάσεις, με σκοπό να έρθει ακόμα πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες, συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική ζωή του τόπου. Έτσι, η Μινέρβα στηρίζει το έργο οργανισμών και φορέων στις περιοχές της Αθήνας, Μεταμόρφωσης Αττικής, Βοιωτίας, Ηλείας και Ιωαννίνων.

    Μεταξύ των δεκάδων οργανισμών και φορέων που στηρίζει η εταιρία, είναι κρατικοί φορείς, τράπεζες τροφίμων, σύλλογοι φίλων ατόμων και παιδιών σε ανάγκη, Κοινωνικά Παντοπωλεία, σωματεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

    Παράλληλα, πέραν των παραπάνω δράσεων, η Μινέρβα και οι εργαζόμενοί της οργάνωσαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Παιδικού Ιδρύματος «Λύρειο», όπου προσφέρθηκαν χρήματα από την εταιρία καθώς και ρούχα και παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν.

    Η εταιρία συμμετείχε στη «Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά» που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο φιλανθρωπικος οργανισμός «Αποστολή» για εξεύρεση πόρων για ιατροφαραμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων παδιών και παιδιών με ιδιαίτερες ικανότητες. Στηρίζει με προσφορά προϊόντων 350 οικογένειες απόρων του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Αστέγων Δήμου Αθηναίων, ενώ στηρίζει σταθερά το έργο του Ερυθρού Σταυρού Λειβαδιάς, του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λεχαινών, του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κυλλήνη κ.α.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ