Η Answear εμπνέει πέρα από τη μόδα – Νέα καμπάνια με μήνυμα

Η πρόσφατη καμπάνια της Answear με τίτλο «LIFESPIRATION STARTS HERE» (η έμπνευση για τη ζωή ξεκινάει εδώ), που αποτελεί μέρος της ανανεωμένης στρατηγικής της μάρκας, είναι σαγηνευτική και ταυτόχρονα αναζωογονητική, παρουσιάζοντας μοναδικές ηρωίδες που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Προκαλούν τον θεατή να εμπνευστεί μαζί τους και να νιώσει την δύναμη του νέου τρόπου ζωής.

Η Answear είναι αυτή τη στιγμή από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα στην Πολωνία, με πληθώρα brands και παρουσία σε 9 χώρες. Για 10 χρόνια, η Answear αφουγκράζεται τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών, επιλέγει, εμπνέει και προτείνει, προκαλώντας μας να απολαύσουμε τη ζωή στο έπακρο. Στη νέα καμπάνια της, η μάρκα αποκαλύπτει μια νέα κατεύθυνση επικοινωνίας.

Στο τηλεοπτικό σποτ εμφανίζονται διάφορες γυναίκες που έχουν όλες  ένα κοινό χαρακτηριστικό – είναι ενεργές,  γενναίες και έχουν πάντα επίγνωση της δικής τους αξίας. Δεν φοβούνται να είναι αυτό που είναι και ζουν το τώρα.

Η ταινία είναι γεμάτη γυναικεία ενέργεια και θετικά συναισθήματα. Χορός, πυγμαχία, ταξίδια, η διοίκηση μιας εταιρείας ή η αναρρίχηση σε ένα δέντρο – κάθε γυναίκα έχει τη δική της πρωτότυπη ιδέα για τον εαυτό της και δεν φοβάται να την εκφράσει.

Στην ταινία, μαζί με τις ηθοποιούς, υπάρχουν πραγματικές ηρωίδες που δείχνουν τη μοναδική τους προσωπικότητα. Οι πρέσβειρες της εκστρατείας σπάνε τα πρότυπα και έχουν το θάρρος να αλλάξουν τον κόσμο!

Η καμπάνια αποτελεί  μέρος της στρατηγικής LIFESPIRATION STARTS HERE, η οποία ξεκίνησε συστήνοντας στο κοινό τη συλλογή Αnswear.LAB Girl Power– που δημιουργήθηκε από γυναίκες μόνο για γυναίκες. Είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη γυναίκα, στη δύναμη και το  θάρρος της .

Η καμπάνια LΙFESPIRATION STARTS HERE βγαίνει στον αέρα την 1η Οκτωβρίου και θα προβληθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο.