Όμιλος dentsu: Δεν θα λειτουργήσουν οι εταιρίες στην Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Τα γραφεία δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος dentsu ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δικτύου της dentsu International , ‘Well being day”, για την ανάδειξη της σημαντικότητας της «Ψυχικής Υγείας», οι εταιρείες του ομίλου στην Ελλάδα δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας έτσι συμβολικά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας και τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει για τους πελάτες και συνεργάτες μας τους τελευταίους 18 μήνες.

 Απαραίτητη προϋπόθεση και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, είναι «Να είμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ», τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Και η φροντίδα της καθαρής σκέψης είναι κομμάτι της φροντίδας της υγείας μας.

Έτσι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δικτύου της dentsu International , ‘Well being day”, για την ανάδειξη της σημαντικότητας της «Ψυχικής Υγείας», οι εταιρίες μας στην Ελλάδα δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας έτσι συμβολικά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

Οι συνεργάτες σας από τον Όμιλο dentsu αποσυνδεόμαστε από τις συσκευές δουλειάς μας , συνδεόμαστε με τους ανθρώπους μας και φροντίζουμε τον εαυτό μας για να μπορούμε να φροντίζουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας  τις υπόλοιπες μέρες .