Cyta: Δωρεά ποσού στη «Στοργή»

H Cyta Ελλάδος υποστηρίζει, έμπρακτα, παιδιά που έχουν ανάγκη ενισχύοντας οικονομικά το Σύλλογο  Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» και το σημαντικό έργο του. Το ποσό που προσφέρθηκε, ύψους 14.000€, θα συμβάλλει στην ανέγερση ξενώνα του Συλλόγου που θα φιλοξενεί χωρίς κόστος, παιδιά που έρχονται για θεραπεία από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς και τους συνοδούς τους. Το ποσό συγκεντρώθηκε μετά από πρωτοβουλία της εταιρείας να διαθέσει στο Σύλλογο 1€ από κάθε νέα σύνδεση στις υπηρεσίες της εταιρείας, σε διάστημα δύο μηνών.

Τη συμβολική επιταγή παρέδωσε ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως στην Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Τίμη Μπακατσέλου στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή οδών Μητροπόλεως 21 και Κομνηνών.

Όπως δήλωσε η κ. Τίμη Μπακατσέλου με αφορμή την ενέργεια: «Eίναι μεγάλη τιμή και χαρά να λαμβάνουμε μία τόσο σημαντική και γενναιόδωρη προσφορά από τη Cyta Ελλάδος. Είναι πολύ σπουδαίο όταν μια εταιρεία αναγνωρίζει και συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία του δεύτερου μεγάλου έργου κοινωνικής προσφοράς της ΣΤΟΡΓΗΣ που είναι ο Ξενώνας Φιλοξενίας καρκινοπαθών παιδιών και των συνοδών τους. Δεχθείτε τις πιο θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες».

Ο κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως συμπλήρωσε με τη σειρά του ότι: «Η Cyta είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στα παιδιά, ειδικά στις δύσκολες αυτές εποχές. Επιπλέον, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής μας δράσης ανά την Ελλάδα, για εμάς παραμένει πάντοτε προτεραιότητα η μέριμνα για την κάλυψη σημαντικών αναγκών σε τοπικό επίπεδο», τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ