Ολοκληρώθηκε ο Μαραθώνιος της Μαρίας Κωνσταντάκη από τον Easy 97,2 για την “Φλόγα”

    Η Μαρία Κωνσταντάκη ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τον μεγαλύτερο στόχο της ζωής της! Περπάτησε 5 μαραθωνίους, μέσα σε 5 ημέρες, 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα, από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, από το Ναύπλιο μέχρι την Αθήνα!

    Η Μαρία ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε να πραγματοποιήσει τον μεγαλύτερο και δυσκολότερο στόχο της ζωής της, με τεράστια σωματική κόπωση αλλά με ακόμα μεγαλύτερη ψυχική ικανοποίηση. Με απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση, προγραμματισμό και έχοντας δίπλα της μια ομάδα ανθρώπων που την στήριζε κάθε στιγμή, περπάτησε για ένα και μόνο σκοπό: την ενίσχυση του Συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».

    Ξεκινώντας από το Ναύπλιο και διασχίζοντας το Άργος, τις Μυκήνες, την Νεμέα, το Χιλιομόδι, την Αρχαία Κόρινθο, Κόρινθο, Λουτράκι , τα Ίσθμια, τους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα, τα Μέγαρα, την Νέα Πέραμο και τον Ασπρόπυργο, έχοντας την συμπαράσταση από κατοίκους και φορείς των περιοχών, έφτασε στο Λιμάνι του Πειραιά, την 5η ημέρα του Μαραθωνίου. Πλήθος κόσμου περπάτησε μαζί της από εκεί και μέχρι τον τερματισμό, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Κοτζιά.

    Στον τερματισμό της στο Δημαρχείο Αθηνών στην Πλατεία Κοτζιά, την υποδέχτηκε το ραδιοφωνικό της ταίρι από την πρωινή εκπομπή «Easy Breakfast», Στάθης Χριστοφορίδης. Μαζί τους βρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων , η Κατερίνα Γκαγκάκη, Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών, η Μαρία Τρυφωνίδη, Πρόεδρος Συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο «Φλόγα», παιδιά και γονείς του συλλόγου, καθώς και φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι της Μαρίας , χειροκροτώντας την υπεράνθρωπη προσπάθειά της!

    Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά και τους Θόδωρο Σκυλακάκη, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Αναστάσιο Παπαδόπουλο, Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Ασπροπύργου, Θοδωρή Ιακωβίδη, Πρωταθλητή Άρσης Βαρών, Kώστα ΜαρτάκηΚαλομοίρα, Mάρκο ΣεφερλήΝτορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργο Καρπή, Ιδρυτή της Micro Skate Hellas, την «Running Team» του Ομίλου Σφακιανάκη, την Μαρία Γεωργάκαινα, τον Βασίλη Κουμεντάκο, την Φελίσια Τσαλαπάτη και την εμπορική διεύθυνση των ραδιοφώνων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ που περπάτησαν και εμψύχωσαν την Μαρία σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

    Ειδική μνεία στους ανθρώπους που ήταν στο πλάι της Μαρίας Κωνσταντάκη καθ’ όλη την διάρκεια του Μαραθωνίου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να έχει στεφθεί με τόση επιτυχία η ενέργεια: Γιώργος Λαμπρινούδης, Παθολόγος (νοσοκομείο Υγεία), Μάκης Σολδάτος, Φυσιοθεραπευτής (Φυσιοθεραπευτικό τμήμα Metropolitan General), Γιάννης Μακρής και Γιάννης Ντιγκόζης από την εταιρία Αrmonia- Zen EventsΝίκος Σφαρνάς, videographer και Ελίνα Μάλαμα.

    Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον Όμιλο Σφακιανάκη για την αγορά καρδιογράφου και το ξενοδοχείο REX στο Ναύπλιο για την φιλοξενία.

    Πάνω από όλους, ο easy 97,2 ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την ενέργεια μέσω τηλεφωνικής κλήσης και SMS!!!