ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ: Τελευταία εβδομάδα συμμετοχών για live video συνομιλίες με αγαπημένες προσωπικότητες

Μέχρι την Τρίτη 2 Νοεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη φιλανθρωπική λαχειοφόρο του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ.

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, 21 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν live video συνομιλίες με 21 ιδιαίτερα αγαπητές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, της τέχνης, της επιστήμης, της δημοσιογραφίας, της γαστρονομίας και των ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η υποστήριξη του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ και η ενίσχυση της κοινωνικής του προσφοράς είναι ο «κοινός δεσμός» που ένωσε 21 προσωπικότητες, όπως οι Γιώργος ΑγγελόπουλοςΆννα Βίσση, Κατερίνα ΒρανάΚωνσταντίνος ΔασκαλάκηςΔημήτρης ΔιαμαντίδηςΜαρία Ευθυμίου, Βασίλης ΚαλλίδηςΣμαράγδα Καρύδη, Κώστας ΚρομμύδαςΚωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςΝάντια ΜπουλέΔημήτρης ΝανόπουλοςΛυδία Παπαϊωάννου, Χριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΑλέξης ΠαπαχελάςΆλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Σάκκαρη, Κατερίνα Στεφανίδη, Μαίρη ΣυνατσάκηΠαύλος Τσίμας, και Στέφανος Τσιτσιπάς, για καλό σκοπό.

Αγόρασε έναν ή περισσότερους λαχνούς (αξία λαχνού 5€) απευθείας στο www.ticketmaster.gr στην ενότητα “Λοιπά Θεάματα” ή στην ιστοσελίδα του ΔΕΣΜΟΥ www.desmos.org. Αγορά λαχνών ως Τρίτη 2 Νοεμβρίου. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, 2021.

Όλα τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΔΕΣΜΟΥ και του έργου του.

Μπορείτε να δείτε σχετικό video εδώ