Όμιλος Σφακιανάκη: Στο πλευρό της “ΦΛΟΓΑΣ” μέσα από τον Μαραθώνιο της Μαρίας Κωνσταντάκη

Ο Όμιλος Σφακιανάκη στήριξε τα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ» του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 που διοργάνωσε για 1η φορά στην Ελλάδα, έναν μεγάλο περίπατο μαραθωνικών αποστάσεων με στόχο την ενίσχυση του πρώτου.

Η Μαρία Κωνσταντάκη, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή easy breakfast, κλήθηκε να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. Στόχος της ήταν να περπατήσει 5 μαραθώνιους των 42 χιλιομέτρων σε 5 ημέρες, έναν μαραθώνιο την ημέρα δηλαδή, το διάστημα 18 με 22 Οκτωβρίου. H συνολική απόσταση που διένυσε ήταν 210 χιλιόμετρα!

Η Μαρία σ’ αυτόν τον Μαραθώνιο όμως, δεν ήταν μόνη! Ο Όμιλος Σφακιανάκη και τα μέλη της Sfakianakis Running Team περπάτησαν μαζί της διανύοντας τα τελευταία 14χλμ της διαδρομής, από τον Φλοίσβο μέχρι και τη γραμμή του τερματισμού, στο Δημαρχείο Αθηνών!

Πέραν της φυσικής όμως παρουσίας της Sfakianakis Running Team, εμπνεόμενος από την προσπάθεια της Μαρίας, ο Όμιλος Σφακιανάκη προσέφερε έναν φορητό καρδιογράφο για το καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού με στόχο την καλύτερη ιατρική φροντίδα των παιδιών της «ΦΛΟΓΑΣ» και την έμπρακτη υποστήριξή τους στον δικό τους προσωπικό Μαραθώνιο.