O «Δρομέας» έλαμψε ξανά με τη συνεισφορά της Kärcher Greece

H εταιρεία συστημάτων καθαρισμού Kärcher Greece, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, ανέλαβε για μία ακόμη χρονιά τον καθαρισμό του γλυπτού «Δρομέα», που στολίζει ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Αθήνας από το 1988 μέχρι και σήμερα.

Το εντυπωσιακό γλυπτό του Έλληνα καλλιτέχνη Κώστα Βαρώτσου – τον οποίο ευχαριστεί η Kärcher Greece για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια – απαιτεί μεγάλη προσοχή κατά τον καθαρισμό του, δεδομένου του υλικού κατασκευής του, που έχει προσβληθεί από καυσαέρια και ρύπους. Οι γυάλινες πλάκες του γλυπτού είναι εξαιρετικά εύθραυστες, με αποτέλεσμα να μπορούν να καθαριστούν μόνο εξ αποστάσεως, καθιστώντας την χρήση κλασικών μεθόδων αδύνατη. Η χορηγία αυτή της Kärcher Greece, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στην τεχνολογία και τις πρωτοποριακές εφαρμογές που προσφέρουν τα συστήματα καθαρισμού της εταιρείας, αλλά και σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στον καθαρισμό του «Δρομέα». Έτσι, το γλυπτό που κοσμεί ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, έλαμψε ξανά, ενώ η ενέργεια έγινε αντικείμενο συζήτησης από τους διερχόμενους από το σημείο.

Η Kärcher Greece ανέλαβε το απαιτητικό αυτό έργο, του καθαρισμού του «Δρομέα», για 4η φορά από το 2003 και ολοκληρώθηκε για μία ακόμη φορά με απόλυτη επιτυχία. Έτσι, η εταιρία αποδεικνύει και έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον πολιτισμό και το περιβάλλον μέσα από τη συμβολή της σε έργα καθαρισμού, φροντίζοντας για μία πιο λαμπερή και καθαρή πόλη.

Μάθε περισσότερα για τη δράση καθαρισμού του «Δρομέα» ΕΔΩ!