Τελετή παράδοσης πυροσβεστικών κρανών από την ISOMAT

Το καλοκαίρι του 2021 και εν μέσω πρωτοφανούς σε διάρκεια καύσωνα, η χώρα μας δοκιμάστηκε από τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν σε σημαντικές δασικές εκτάσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι πυρκαγιές αυτές έκαναν στάχτη συνολικά 1.200.000 στρέμματα, αφήνοντας πίσω μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή.
Η ISOMAT, ως μία κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη και να μην υποστηρίξει τον δύσκολο αγώνα του πυροσβεστικού σώματος για την προστασία του περιβάλλοντος και των συνανθρώπων μας.
Αμέσως μετά το ξέσπασμα των πυρκαγιών στην Αττική, η εταιρία ήρθε σε επικοινωνία με το Πυροσβεστικό Σώμα, τα οποίο επικοινώνησε την ανάγκη για ενίσχυση σε ειδικό εξοπλισμό, και συγκεκριμένα σε κράνη. Έτσι η ISOMAT προχώρησε σε δωρεά πυροσβεστικών κρανών τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά για δασοπυρόσβεση – διάσωση.
Καθότι τα ειδικά αυτά κράνη για δασοπυρόσβεση έρχονται από εξιδεικευμένους οίκους του εξωτερικού, και δεδομένων των καθυστερήσεων σε παραδόσεις που έχει δημιουργήσει η πανδημία, τα κράνη ενώ παραγγέλθηκαν αρχές Αυγούστου έφτασαν στα μέσα Οκτώβρη, όποτε και παραδόθηκαν στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος στην Αθήνα από τον Εμπορικό Διευθυντή του Ομίλου ISOMAT/Chief Commercial Officer, κ. Αλέξανδρο Πετρίδη.
Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης ευχαρίστησε την ISOMAT και απένειμε στην εταιρία αναμνηστικά δώρα ως ένδειξη εκτίμησης για την πολύτιμη βοήθεια.
Για την ISOMAT οι αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και υπευθυνότητας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της και έμπρακτα θέλει να το επιδεικνύει με δράσεις από καρδιάς.