Messaritis Ανανεώσιμες: Ανάθεση κατασκευής έξι νέων έργων συνολικής ισχύος 3MW

Η Messaritis Ανανεώσιμες εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην αγορά των ΑΠΕ συμβασιοποιώντας προς κατασκευή, έξι νέα φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος 3MW. Τα εν λόγω έργα βρίσκονται στη Θεσσαλία και την Εύβοια.

Αναλυτικότερα:

  • «ΛΑΚΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ»                                        Φ/Β σταθμός 500kW στη Χαλκίδα
  • «ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ Μ.ΕΠΕ» Φ/Β σταθμός 500kW στη Χαλκίδα
  • «ΜΥΡΤΩ ΜΠΑΛΑΝΤΑΝΗ Μ.ΙΚΕ»                 Φ/Β σταθμός 500kW στη Χαλκίδα
  • «ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΡΙΟΣ» Φ/Β σταθμός 500kW στη Χαλκίδα
  • «ΣΟΛΑΡ ΡΕΣ X ΙΚΕ» Φ/Β σταθμός 500kW στα Τρίκαλα
  • «SΟLΙS CΑΡΙΤΑL Μ.ΙΚΕ»                                 Φ/Β σταθμός 500kW στους Σοφάδες Καρδίτσας

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω έργα προέρχονται τόσο από υφιστάμενους πελάτες όσο και από συστάσεις συνεργατών που έχουν ήδη εμπιστευτεί τα έργα τους στην εταιρία γεγονός που καθιστά τη Messaritis Ανανεώσιμες έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών.

Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία από το 2007. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 100 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 200 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά. Η εταιρία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ