Galaxy Restaurant & Bar: Στήριξη σε ΜΚΟ

    Στο μενού του Galaxy Restaurant & Bar του Hilton μόλις προστέθηκε ένα καινούριο πιάτο που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο από γευστικής άποψης: φιλέτο λυθρίνι με χτένια “a la plancha”, σπιτική πανσέτα, βελούδινο πουρέ σελινόριζας και ζωμό δεντρολίβανου Το Galaxy προσφέρει €2 της τιμής του πιάτου στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”. Ο Executive Chef Γιάννης Μανίκης δημιούργησε ένα φίνο και υγιεινό πιάτο θέλοντας να μεταδώσει ένα μήνυμα ζωής, θηλυκότητας, δύναμης, χαράς, ενέργειας και διάθεσης για πρόληψη και φροντίδα του σώματος.

    Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα εφτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Το σύνθημα στο “Άλμα Ζωής” είναι: «ζωή με ποιότητα». Σκοπός του Συλλόγου είναι να παρέχει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους της έγκαιρης διάγνωσής του καθώς και ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση στις γυναίκες που νοσούν για όλα τα θέματα που αφορούν στα δικαιώματά τους.

    Απολαμβάνοντας αυτό το νόστιμο και ελαφρύ πιάτο με φόντο τη φωτισμένη Αθήνα, το κοινό θα συμβάλει στο αξιόλογο κοινωνικό έργο που επιτελεί το “’Αλμα Ζωής”.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ