KPMG: 10η χρονιά τρέχει στον Μαραθώνιο της Αθήνας για την ΕΛΕΠΑΠ

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε για 10η χρονιά η KPMG και περισσότεροι από 70 δρομείς πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ., καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου.

Εκτός όμως από τη χαρά της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, η KPMG είχε την ευκαιρία να στηρίξει για ακόμη μια φορά το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία από το 1937 αγωνίζεται να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένεια του, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση σε υπηρεσίες αποκατάστασης.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο Μαραθώνιο, ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολίασε «Παρά τη συνθήκη της πανδημίας, 70 δρομείς δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Αθήνας και διαδώσανε ένα αισιόδοξο μήνυμα με τον αγώνα τους, υποστηρίζοντας εδώ και μια δεκαετία πλέον το κοινωφελές έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι δρομείς μας ολοκλήρωσαν τον αγώνα μας με εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως η Ελισάβετ Δήμου η οποία αγωνίστηκε στα 10 χλμ παίρνοντας την 7η θέση συνολικά στις γυναίκες και την 4η στις Ελληνίδες αθλήτριες, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 42 χλμ σε 3:40. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στην επίτευξη της εταιρείας να επιτύχει ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της KPMG.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της KPMG δήλωσε «Η KPMG έχει βαθιά στο DNA της την προσφορά και προσπαθούμε να συνδράμουμε με πολλούς τρόπους στις κοινότητες που λειτουργούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Με το δεδομένο αυτό, χαίρομαι και συγχαίρω τους δρομείς της εταιρείας μας, οι οποίοι αφενός πήραν μέρος στον σπουδαίο και ιστορικό αυτό αγώνα, αφετέρου στηρίξανε με τον τρόπο αυτό την ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία έχουμε μακροχρόνιους δεσμούς και ενισχύουμε το πολύτιμο έργο τους με πολλούς τρόπους.»