McArthurGlen: Ξεκινά το διεθνές πρόγραμμα Recycle Your Fashion

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, στο πλαίσιο του πλάνου βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου, ξεκινά και στην Ελλάδα, από το Νοέμβριο του 2021, το διεθνές πρόγραμμα Recycle Your Fashion που θα χαρίσει νέα ζωή στα ρούχα μας.

Οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν τα παλιά και χρησιμοποιημένα ρούχα τους στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ρούχων που βρίσκονται μέσα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και να συμμετέχουν στην προσπάθεια της εταιρείας που έχει στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Στο McArthurGlen Designer Outlet Athens, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία των βιώσιμων πρακτικών, υιοθετούμε την πρωτοβουλία Recycle Your Fashion ως ένα σημαντικό βήμα προς την απόκτηση νέων συνηθειών σχετικά με την ανακύκλωση των ρούχων. Συγκεκριμένα, όσα ρούχα συγκεντρωθούν από το πρόγραμμα και βρίσκονται σε καλή κατάσταση θα δωρίζονται σε επιλεγμένα ιδρύματα με στόχο να επαναχρησιμοποιηθούν από ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ενώ τα υπόλοιπα θα ανακυκλώνονται για να δημιουργηθούν νέα ρούχα και αγαθά. Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Recycle Your Fashion θα επιβραβεύεται και με επιπλέον 10% σε συνεργαζόμενα designer brands.

Η νέα πρωτοβουλία Recycle Your Fashion δεν είναι η πρώτη δράση βιωσιμότητας του McArthurGlen Designer Outlet Athens. Τα τελευταία χρόνια, το κέντρο έχει διασφαλίσει τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων του και έχει θέσει σε εφαρμογή πρόγραμμα ανακύκλωσης στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι συνεργάτες και πελάτες του. Παράλληλα, στο πλαίσιο της μετάβασης προς ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, το κέντρο διαθέτει μονάδα επεξεργασίας λυμάτων όπου οι επεξεργασμένες πλέον απορροές επαναχρησιμοποιούνται για άρδευση των περιοχών του πρασίνου συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση νερού. Επιπλέον, το κέντρο διαθέτει τέσσερις θέσεις επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με δύο διπλούς φορτιστές ενώ η διαχείριση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του πραγματοποιείται μέσω του συστήματος BMS (Building Management System) με ορθολογική προσέγγιση που αυτοματοποιεί τη λειτουργία τους εξοικονομώντας ενέργεια.

Επισκεφθείτε το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ανακυκλώστε τα παλιά σας ρούχα, δίνοντας νέα ζωή στην γκαρνταρόμπα σας και απολαύστε με ασφάλεια τις αγορές σας, στους ανοιχτούς χώρους του εκπτωτικού χωριού.