KRAFT Paints: Στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η KRAFT Paints, καινοτόμος εταιρεία στην αγορά αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, στηρίζει το πολύτιμο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας συνολικά 1,000 λίτρα χρώματος για τις ανάγκες ανακατασκευής του Νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, που πρόκειται να εγκαινιαστεί σύντομα στο Κορωπί.

Το Νέο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, έχει ειδικά σχεδιαστεί ώστε να φιλοξενεί ποικίλες δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τόσο των παιδιών, των νέων, και των φοιτητών όσο και των ενηλίκων και των επαγγελματιών. Στο χώρο του νέου Κέντρου βρίσκουν μια δυναμική στέγη τα υπάρχοντα εκπαιδευτικά εργαλεία που σχεδιάζει και προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ αποτελεί προορισμό για παιδιά και νέους που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους.

Μέσω της δωρεάς 1,000 λίτρων χρώματος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η KRAFT Paints, στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά, ενισχύοντας την ελπίδα, τη χαρά, το παιχνίδι και τη δημιουργικότητά τους και γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για μάθηση μικρούς και μεγάλους. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει να κάνει πράξη τους στόχους της, στηρίζοντας το μέλλον της χώρας.

Για την KRAFT Paints, η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και των αξιών της, και η ενέργεια αυτή έρχεται να αναδείξει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργήσει ένα πιο φωτεινό αύριο για όλους, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και όσων χρειάζονται στήριξη.