Teleperformance Greece: Νέα πρωτοβουλία δενδροφύτευσης στον Άλιμο

Η Teleperformance Greece ένωσε ξανά της δυνάμεις της με την We4all και προχώρησε σε δεύτερη δράση δενδροφύτευσης για φέτος, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στον Λόφο Πολιτισμού στον Άλιμο.

Πάνω από 200 εθελοντές, εργαζόμενοι της Teleperformance Greece, βρέθηκαν στο Λόφο Πολιτισμού και φύτευσαν συνολικά περισσότερα από 500 δενδρύλλια, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπλαση του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση του πρασίνου στην περιοχή.

Το παρόν στην περιβαλλοντική δράση έδωσε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και ο Αντιδήμαρχος, Ιωάννης Αντωνάκης, καθώς επίσης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης, μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες σπορόφυτα, ως ένα συμβολικό αναμνηστικό για τη σημαντική τους συνεισφορά σε αυτή την «πράσινη» πρωτοβουλία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greece, Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, δήλωσε σχετικά με την ενέργεια: «Για εμάς στην Teleperformance, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αποτελεί βασικό μέλημα των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούμε, ενώ ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να απουσιάζουμε, από μία προσπάθεια που έχει θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο στην πόλη μας».

Στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας και του πυλώνα «Citizen of the Planet», η Teleperformance Greece εφαρμόζει μία σειρά από δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Το Citizen of the Planet (COTP) είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία, που υλοποιήθηκε το 2008, με στόχο να διασφαλίσει ότι η εταιρεία λειτουργεί με φιλικό και υπεύθυνο τρόπο προς το περιβάλλον.