Goody’s Burger House 20 χρόνια ArGOODaki: 20 χρόνια υποστήριξης σε 25.000 νέους και παιδιά

Το ArGOODaki των Goodys Burger House, ο μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος 20 χρόνια δράσης και στηρίζει 4 ειδικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει τους αθλητικούς συλλόγους Α.με.Α. «Ιωνάς» Αθήνας, «Αετοί Θεσσαλονίκης» και «Πύρρος» Ιωαννίνων και τον Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κ.Η.Φ.Α.Μ.Ε.Α» Χανίων, προσφέροντας εξοπλισμό για παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Το ArGOODaki είναι ένας θεσμός αλληλεγγύης και υποστήριξης παιδιών και νέων, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Goody’s Burger House, που κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο της εστίασης με ένα δίκτυο πλέον των 120 καταστημάτων. Από το 2002, το ArGOODaki έχει υποστηρίξει περισσότερα από 25.000 παιδιά και νέους, διαθέτοντας €4.000.000 για την ολοκλήρωση 19 έργων στους τομείς της ιατρικής φροντίδας, της σίτισης και της εκπαίδευσης.

Ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Group Marketing Director της Goodys, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που για 20η χρονιά συνεισφέρουμε έμπρακτα στη βελτίωση της καθημερινότητας παιδιών και νέων σε όλη την Ελλάδα, και τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, μέσα από την προσφορά του κατάλληλου εξοπλισμού. Το ArGOODaki είναι ένας θεσμός για τον οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς από το 2002 λειτουργεί ως όχημα αγάπης και προσφοράς σε χιλιάδες παιδιά, ενώνοντας πολλούς, διαφορετικούς ανθρώπους σε μια κοινή προσπάθεια».

Το ArGOODaki, με κεντρικό μήνυμα «Η σκυτάλη περνά στα χέρια σου, για να φτάσει η αγάπη παντού» και αρωγούς τον χρυσό Ολυμπιονίκη άλματος εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου και τον χάλκινο Παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη, μας καλεί να συνδράμουμε στη φετινή εκστρατεία αγάπης επιλέγοντας τα ομώνυμα γεύματα στα Goodys Burger House, ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθειά του.

Δείτε την παρουσίαση του φετινού προγράμματος ArGOODaki εδώ:  https://youtu.be/ODbQEBS_ttA