«Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω»

Η ασφαλής συμπεριφορά των νέων στο διαδίκτυο θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκδήλωσης «Youth Online Safety: Σερφάρω, δε ρισκάρω» που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τη Microsoft Ελλάς και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 10πμ στον πολυχώρο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της Microsoft Ελλάς και εκπρόσωποι του συλλόγου “Το Χαμόγελου του Παιδιού” θα αναφερθούν εκτενώς στους κινδύνους του διαδικτύου και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ανάπτυξη ενός δυναμικού διαλόγου σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το φαινόμενο του εκφοβισμού μέσω διαδικτύου, καθώς και η συζήτηση περί ασφαλούς διαδικτυακής συμπεριφοράς.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση θα συμμετέχουν και σχολεία εκτός Αθηνών μέσω της τεχνολογίας του Skype.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ