Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών

Με το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η σωστή ενημέρωση και συστηματική παρακολούθηση μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και πρόγνωσης των ασθενών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες, εορτάζεται και φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών, στις 14 Φεβρουαρίου.

Η φαρμακευτική εταιρεία βιοτεχνολογίας Actelion, στο πλαίσιο της εταιρικής κονωνικής ευθύνης, συμβάλλει και φέτος ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με Συγγενείς Καρδιοπάθειες και οι οικογένειές τους.

Η Actelion αποτελεί το κύριο χορηγό στις ενέργειες ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με το πρόβλημα των Συγγενών Καρδιοπαθειών που προγραμματίζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού». Πιο συγκεκριμμένα ο Σύλλλογος διοργανώνει «Συμβολική Πορεία», την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΠΣ Τελμησσός Ν. Μάκρης-Μαραθώνα».

Η πορεία θα ξεκινήσει από το Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας στις 10.00 π.μ και θα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 12.00 π.μ. Στην αφετηρία και στον τερματισμό θα υπάρχουν περίπτερα για την ενημέρωση του κοινού όπου θα διανέμεται σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ κατά την πορεία οι δρομείς του Κλασικού Μαραθωνίου, φορώντας κόκκινες μπλούζες θα μοιράζουν μπαλόνια και μεγάλες χάρτινες καρδιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ