Freedom Finance: Βραβεύει αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Η Freedom Finance Europe Ltd, θυγατρική της Freedom Holding Corp., ως ο επίσημος μέγας χορηγός της  Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), υποδέχτηκε και βράβευσε  τους Olympians: δηλαδή τους Έλληνες και Κύπριους αθλητές  που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020», καθώς και τους προπονητές τους.

Η τιμητική τελετή για τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων έλαβε χώρα την Τετάρτη 8/12/2, στις εγκαταστάσεις  της Ελληνικής ι Ολυμπιακής Επιτροπής. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, o Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς (OLY), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος (OLY), o περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και μέλη της ΕΣΟΑ και της Ολυμπιακής οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της τελετής οι παριστάμενοι Olympians έλαβαν τα Πιστοποιητικά Αναγνώρισης για την συμμετοχή τους στους Αγώνες, καθώς και τα post nominal pins  “ΟLY” από την World Olympians Association.

Στην εκδήλωση που επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας ΕΣΟΑ και Freedom Finance, έδωσαν το παρών και απηύθυναν χαιρετισμούς και συγχαρητήρια στους Έλληνες και Κύπριους Olympians, οι εκπρόσωποι της Freedom Finance Europe, Olga Milko, Business Development Director και Χρήστος Γεωργίου, επικεφαλής του γραφείου της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Freedom Finance απένειμε με υπερηφάνεια, βραβεία και τιμητικά δώρα στους νέους Έλληνες Olympians, στους προπονητές τους, καθώς και στους εκπροσώπους της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΚΕΣΟΑ). Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση των εκπροσώπων του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών για την εξαιρετική παρουσία και τις επιδόσεις των αθλητών μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, ότι ο Αθλητισμός μας ενώνει, χωρίς καμία διάκριση.

Η Freedom Finance Europe θέλοντας να στηρίξει πιο ενεργά τους αθλητές που συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει ανοίξει ειδικές θέσεις απασχόλησης για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα affiliate προγράμματα ως representatives της Freedom24. «Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε τους Olympians του Τόκιο 2020 και ανακοινώνουμε την δημιουργία θέσεων εργασίας ειδικά γι’ αυτούς. Πρόκειται για ένα από τα πιο ανταγωνιστικά affiliate προγράμματα της αγοράς και θα είμαστε πολύ περήφανοι να συνεργαστούμε σε αυτό το επίπεδο με τους αθλητές που μας εκπροσωπούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο Χρήστος Γεωργίου, επικεφαλής του γραφείου της Freedom Finance στην Ελλάδα.