LG: Συμβάλλει και φέτος τα Χριστούγεννα στο έργο της Ithaca

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της ενεργής υποστήριξης των άστεγων συμπολιτών μας, ενισχύει για ακόμα έναν χρόνο μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», την πρωτοβουλία του έργου της Ιthaca.

Με σκοπό να προστατέψει όσο το δυνατόν περισσότερους αστέγους από το κρύο, δώρισε σε 50 ανθρώπους, που διαβιούν σε συνθήκες δρόμου 50 τσάντες με ισοθερμικά κολάν, μπλούζες και κάλτσες.

Αξιοποιώντας την κινητή μονάδα της Ithaca, τα είδη ρουχισμού διανεμήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στο εμπορικό τρίγωνο και συγκεκριμένα στις περιοχές: Κλαυθμώνος, Σταδίου, Ερμού, Αθηνάς, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Ψυρρή.

H LG στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία της Ithaca Laundry από την πρώτη στιγμή παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στο ειδικά διαμορφωμένο βαν, δύο πλυντήρια και δύο στεγνωτήρια φροντίζουν, ώστε τα ρούχα να επιστρέφονται στους αστέγους καθαρά και στεγνά, κάνοντας τη διαβίωσή τους όσο πιο αξιοπρεπή γίνεται. Επιπλέον, η εταιρεία στην προσπάθειά της να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ενέργεια της Ithaca, εξόπλισε το 2020 δωρεάν, με 5 πλυντήρια και 5 στεγνωτήρια το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.