Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ: Λακιώτης και Pizza Fan στηρίζουν το μπάσκετ με αμαξίδιο

Τη σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει το σωματείο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, έχουν αγκαλιάσει οι εταιρείες Λακιώτης και Pizza Fan. Συγκεκριμένα, αποτελούν Χρυσούς Χορηγούς του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο του ΠΑΟ ΑμεΑ, συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθεια για τη συνολική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ατόμων με αναπηρίες.

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο αποτελεί το τμήμα με το οποίο ξεκίνησε το σωματείο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ όταν ιδρύθηκε στα τέλη του 2018, με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ακολούθησε η ίδρυση των τμημάτων σκοποβολής ΑμεΑ, ξιφασκίας με αμαξίδιο, άρσης βαρών σε πάγκο, πινγκ πονγκ ΑμεΑ, ποδηλασίας ΑμεΑ, κολύμβησης ΑμεΑ, παρατρίαθλου, τοξοβολίας ΑμεΑ, σκάκι τυφλών, ποδοσφαίρου ατόμων με ακρωτηριασμό, Boccia, Badminton και τένις με αμαξίδιο.

O Κώστας Αντάρας, πρόεδρος της Pizza Fan, δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα σε όσους αγωνίζονται, προσπαθούν, παθιάζονται με τον αθλητισμό. Εδώ και 25 χρόνια υποστηρίζουμε ομάδες και αθλητές με ένα σύνολο δράσεων και συνεχή παρουσία. Φέτος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. ΑμεΑ, προσφέροντας τη σίτιση τριών αθλητών για όλη την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον αθλητισμό και τις επόμενες σεζόν».

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Λακιώτης, CEO της Λακιώτης Α.Ε., ανέφερε: «Η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού. Με τεράστιο σεβασμό στο έργο τους, στη δύναμη ψυχής τους και στη θέλησή τους για ζωή και αθλητισμό, η εταιρεία μας τους στηρίζει έμπρακτα και βαδίζει δίπλα τους σε κάθε τους βήμα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές του ΠΑΟ ΑμεΑ, καλές νίκες και τους ευχαριστούμε για την αναγνώριση της συνδρομής μας στο δύσκολο έργο τους».