nrg: Δείχνει έμπρακτα την αγάπη της στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Η nrg φωτίζει και φέτος τα χαμόγελα των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS. Με μια ενέργεια αγάπης, εδώ και τρία χρόνια, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και μας καλεί να συμμετέχουμε στέλνοντας τον Smart nrg Santa να τους μοιράσει δώρα.

Η εταιρεία και οι άνθρωποί της θα παραδώσουν παιχνίδια και δώρα, ενώ κάθε παιδί θα λάβει τις ευχές από όλους τους εργαζομένους με ένα συμβολικό στολίδι.

Η νέα εφαρμογή Smart nrg Santa μας βάζει στον πνεύμα των Χριστουγέννων. Μέσα από την εφαρμογή, βοηθάμε τον nrg Santa να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι με το ηλεκτρικό του έλκηθρο. Βρίσκουμε τα σημεία φόρτισης στο δίκτυο incharge, το έλκηθρό του κατεβαίνει και φορτίζει για να συνεχίσει το ταξίδι με μοναδικό προορισμό το χαμόγελο των παιδιών.

Με την εφαρμογή Smart nrg Santa, δεν ξεχνάμε να ανάβουμε έξυπνα λαμπιόνια και να ακούμε μουσική από το Smart ηχείο, για να κάνουμε τις φετινές γιορτές φωτεινές και χαρούμενες.

Η nrg με τις smart εφαρμογές της φωτίζει γιορτινά το σπίτι μας. Πιστή στο ραντεβού της με το ταξίδι των γιορτών ανέλαβε και φέτος, όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, τον στολισμό της Λεωφόρου Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας, για να κάνει και πάλι τη βόλτα στην πόλη μια λαμπερή εμπειρία.

Φέτος στις γιορτές, η nrg μας καλεί να φωτίσουμε τις στιγμές και τις καρδιές όσων αγαπάμε κι όσων μας έχουν ανάγκη. Μπες, παίξε και μοίρασε αγάπη στο smartnrgsanta.gr.