Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Η «Ανάσα Ζωής» συνεχίζει για 2η χρονιά

Η «Ανάσα Ζωής» είναι μία κοινωνική πρωτοβουλία της ΕΠΕ, με την υποστήριξη της Johnson & Johnson, που έχει κύρια αποστολή την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την υγεία των πνευμόνων. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η καλλιέργεια μιας κουλτούρας πρόληψης για την υγεία του πνεύμονα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΕ, Στέλιος Λουκίδης, τόνισε «Η «Ανάσα Ζωής» συνεχίζεται και είναι η θεσμική παρέμβασή μας στην κοινωνία για αφύπνιση και ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την προστασία της υγείας του πνεύμονα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς πλέον εξελίσσεται σε μία «κοινωνική συμμαχία», στην οποία θα συμμετάσχουν σημαντικοί φορείς που θα στηρίξουν τις δράσεις μας. Κύριο μέλημά μας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα αλλά και η δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου για την επαρκή ενημέρωσή τους. Για δεύτερη χρονιά, έχουμε στο πλάι μας την Johnson & Johnson, που στηρίζει τις δράσεις μας.»

«Με μεγάλη χαρά αγκαλιάζουμε για δεύτερη χρονιά την κοινωνική πρωτοβουλία της ΕΠΕ, υπηρετώντας την αποστολή, το έργο και τη δέσμευσή μας να στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας. Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε ενεργά μία πρωτοβουλία, η οποία ενημερώνει αποτελεσματικά και αξιόπιστα το ευρύ κοινό για σοβαρές νόσους όπως είναι ο καρκίνος του πνεύμονα και είναι βέβαιο ότι θα είμαστε αρωγοί σε όλη αυτή τη σημαντική διαδρομή.» επισήμανε ο Γρηγόρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Βαλκάνιων και Ισραήλ, Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα.

«Πιστοί στις αξίες μας, συνεχίζουμε για μία ακόμη χρονιά τη συμπόρευσή μας με την ΕΠΕ. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για ενημέρωση που ενισχύει την πρόληψη, την έγκαιρη εξέταση, τη διακοπή καπνίσματος. Είμαστε παρόντες διαρκώς, δίνουμε «ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ», στους συμπολίτες μας.», επισήμανε ο Γενικός Διευθυντής Medical Devices Ελλάδος Johnson & Johnson, Θεόδωρος Λιακόπουλος.