realme: Αποκαλύπτει το realme GT 2 Pro με φιλικό σχεδιασμό προς το περιβάλλον

H realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου προϊόντος της – realme GT 2 SERIES – το οποίο σχεδιάστηκε από κοινού με τον Naoto Fukasawa. Το realme GT 2 Pro, εμπνευσμένο από το χαρτί, είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως με bio-based σχεδιασμό πολυμερούς.

Στις 4 Ιανουαρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της σειράς realme GT 2 στην Κίνα. Ως μια από τις πιο premium σειρές ναυαρχίδες της realme που έχει βγει ποτέ, η εταιρεία στοχεύει μέσα από αυτό το λανσάρισμα να κάνει προσβάσιμες σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως προηγμένες τεχνολογίες, να εισχωρήσει στην high-end αγορά και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων τεχνολογικών καινοτομιών.

Οι τεχνολογίες αιχμής, τα σχέδια που καθορίζουν τις τάσεις και η προσβασιμότητα σε νέους πελάτες ήταν πάντα οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ταχείας ανάπτυξης της realme. Στο realme GT 2 Series special event της, η realme παρουσίασε τρεις παγκόσμιες πρωτιές: μια πίσω όψη κατασκευασμένη από βιο-πολυμερές υλικό, μια ultra-wide 150° κάμερα και την επικοινωνία της realme Καινοτομία προς τα εμπρός.

Επιπλέον, το realme GT 2 Pro έρχεται μαζί με τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 και θα φέρει μαζί του ακόμα πιο συναρπαστικές προδιαγραφές για να προσφέρει μια νέα εμπειρία υψηλής ποιότητας στους χρήστες παγκοσμίως.

Tο στούντιο σχεδιασμού της realme συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον Naoto Fukasawa με σκοπό να δημιουργήσει το Paper Tech Master Design για ένα πιο βιώσιμο σχεδιασμό προϊόντων με τη θεματική “The Future in Paper” ως βασική έμπνευση σχεδιασμού, καθιστώντας τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και βιωσιμότητας, τεχνολογίας και αισθητικής, μοντέρνας αντίληψης και παράδοσης.

Από το ξεκίνημα και το πρώτο μοντέλο, το realme 1, το motto “Power Meets Style” ήταν η κατευθυντήρια αρχή και μέρος της αρχικής φιλοσοφίας του brand και των προϊόντων της realme. Επομένως, η απόδοση και ο σχεδιασμός θεωρούνται δύο βασικοί πυλώνες των προϊοντικών σειρών της realme. Για αυτό το λόγο, τα προϊόντα της realme ακολουθούν όλες τις παραπάνω κατευθύνσεις, ώστε να παρέχουν μια προηγμένη εμπειρία στους χρήστες που το αναμένουν παγκοσμίως.

Ως η πιο premium ναυαρχίδα που έχει υπάρξει ποτέ στην realme, το realme GT 2 Pro έρχεται μαζί με το ειδικό Paper Tech Master Design. Το χαρτί είναι premium, κομψό και ελαφρύ. Ο Naoto Fukasawa χρησιμοποιεί το στοιχείο της χάρτινης υφής στο realme GT 2 SERIES, ενσωματώνοντας με μοναδικό τρόπο την ομορφιά του χαρτιού στο κινητό.

Η realme πιστεύει ότι τα υλικά μπορούν να «ξεπεράσουν» τα όρια της σχεδίασης προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρόλα αυτά, ενώ ο ξεχωριστός σχεδιασμός προϊόντων είναι απαραίτητος για όλα τα προϊόντα realme, το περιβάλλον δε θα θυσιαστεί στο όνομά του. Η realme πιστεύει ότι το στυλ και η βιωσιμότητα μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, ενισχύοντας την αρμονία μεταξύ περιβάλλοντος και τεχνολογίας.