ΔΕΣΜΟΣ & THE ΤΟΥ ΒΙΝ: Μεταφέρουν αγάπη και τη χαρά των Χριστουγέννων στα παιδιά

Αυτά τα Χριστούγεννα, το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ και η εταιρεία LYCSAC, μεταφέρουν αγάπη, χαμόγελα και φροντίδα σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη! Με κάθε αγορά ενός πρωτότυπου και χρηστικού TOY BIN, μοιράζονται τη μαγεία των Χριστουγέννων και προσφέρουν μαζί ένα επιπλέον καλάθι αποθήκευσης γεμάτο με απαραίτητα αγαθά, σε 17 φορείς παιδικής προστασίας και πρόνοιας, που λειτουργούν 60 δομές φιλοξενίας παιδιών, σε όλη την Ελλάδα.

Η συνέργεια μεταξύ του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ και της LYCSAC με το TOY BIN, αγκαλιάστηκε αμέσως από τις συνεργαζόμενες εταιρείες Αλτις, Melissa, Μπισκότα Παπαδοπούλου, Μύλοι Λούλη, Παπουτσάνης. Χάρη στη δική τους υποστήριξη συγκεντρώθηκαν αγαπημένα προϊόντα για την καθημερινή διατροφή και φροντίδα των παιδιών όπως μπισκότα & γλυκίσματα, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, αλεύρι, είδη προσωπικής υγιεινής κ.α. τα οποία αφού τοποθετηθούν στα καλάθια αποθήκευσης, προσφέρονται στα παιδιά, φέρνοντας χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Τα καλάθια για τους φορείς εντός και εκτός Αθηνών, θα φτάσουν δωρεάν στον προορισμό τους, με τη βοήθεια της μεταφορικής εταιρείας Transcombi Express.

Οι πρώτες παραδόσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο η ενέργεια θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, με στόχο να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα TOY BINS με απαραίτητα αγαθά για τα παιδιά. Έτσι, με κάθε αγορά ενός TOY BIN μέχρι τέλος του χρόνου, μπορείς να συμμετέχεις και εσύ σε αυτή την πρωτοβουλία και να υποστηρίξεις μέσω των αγορών σου αυτή τη σημαντική δράση στήριξης παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα TOY BINS φτιάχνονται στην Ελλάδα, διατίθενται σε υπέροχα σχέδια -γιορτινά και όχι μόνο- και προσιτή τιμή και σίγουρα αποτελούν ένα πρωτότυπο και χρήσιμο δώρο για κάθε οικογένεια. Το σημαντικότερο δώρο όμως είναι ότι μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, πολλά παιδιά θα νιώσουν τη φροντίδα και την υποστήριξη του κόσμου και των εταιρειών που συμμετέχουν στην ενέργεια, προσφέροντας απλόχερα αγάπη και χαμόγελα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΔΕΣΜΟΣ, εδώ και περίπου μια δεκαετία, βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε ανάγκη αξιοποιώντας αποτελεσματικά και ουσιαστικά κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά αφενός με δωρητές του ιδιωτικού τομέα, αφετέρου με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζουν σε τέσσερις τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων.  Με την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου, της κοινωνίας των πολιτών και άλλων φορέων, αλλά κυρίως με την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, ο ΔΕΣΜΟΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.