Προσφορά Αγάπης από την ΤΕLEPERFORMANCE GREECE

H Teleperformance Greece παραμένει διαχρονικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας με υπευθυνότητα και έμπρακτη συνεισφορά μέσα από προγράμματα και δράσεις στήριξης που εστιάζουν στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Φέτος, η Teleperformance Greece στήριξε τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Πειραιά, ενισχύοντας το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας που στέλνει στους πολίτες και στα παιδιά, δημιουργώντας μία μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, προσβάσιμη σε όλους.

Συγκεκριμένα, η Teleperformance Greece ενισχύει το «Χωριό των Ξωτικών» στην πλατεία Αλεξάνδρας, προσφέροντας στην τοπική κοινότητα το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που βρίσκεται στο χώρο, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους δημότες και επισκέπτες.

Επιπλέον, η εταιρεία θέλοντας να προσφέρει χαρά και ζεστασιά στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες, συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, προσφέροντας δωροεπιταγές για παιχνίδια, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και είδη προσωπικής φροντίδας, καθώς επίσης και τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα τα οποία μοιράστηκαν στις οικογένειες.