Παιχνίδια για τα νοσηλευμένα παιδιά της Δ’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής

Με εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια για τη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των νοσηλευόμενων παιδιών, εξοπλίστηκε ο χώρος παιχνιδιού της Δ’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής, μετά την προσφορά της εταιρείας εμπορίας πετρελαιοειδών Cetracore-Jetoil και του Mercantile & Maritime Group.

Με αφορμή τις ημέρες των γιορτών, αντιπροσωπεία της εταιρείας, συνοδευόμενη από τον επικεφαλής της Cetracore-Jetoil Χρήστο Καρνέζη, παρέδωσε τα παιχνίδια, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στους εκπροσώπους της Κλινικής. Παράλληλα, μετέφερε τις θερμές ευχές της ομάδας του ομίλου Mercantile & Maritime Group και του επικεφαλής της κυρίου Murtaza Lakhani, για καλές γιορτές και ταχεία ανάρρωση των μικρών ασθενών.

Η αίθουσα παιχνιδιού χρησιμοποιείται από τα νοσηλευόμενα παιδιά για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους στη διάρκεια της νοσηλείας αλλά και για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου του Νοσοκομείου.

η διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά για τη δωρεά προς τα νοσηλευόμενα παιδιά και αντεύχεται υγεία σωματική και ψυχική, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για όλους.