«Μαζί για το Παιδί»: Αγκάλιασε 400 συνανθρώπους μας με τα ανήλικα παιδιά τους

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με την  στήριξη ιδιωτών και εταιρειών συγκέντρωσε το ποσό των 117.978,90€  μέσω της καμπάνιας «Μαζί, φροντίζουμε τη σίτιση τους» που υλοποιήθηκε την περίοδο των εορτών εξασφαλίζοντας την ένταξη 400 συνανθρώπων μας που βιώνουν την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε πρόγραμμα σίτισης.

Η ανταπόκρισή ήταν συγκινητική και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι, όλοι Μαζί, μπορούμε να κάνουμε μικρά καθημερινά θαύματα. Χάρη στην προσπάθεια και την συνεισφορά όλων, ο στόχος επιτευχθεί, προσφέροντας ανακούφιση και φροντίδα σε δεκάδες και εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειες τους.

Η  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τις βαθιές της ευχαριστίες σε όλους τους ιδιώτες αλλά και τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου που «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία της.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία efood που συνέβαλε σημαντικά στην συγκεκριμένη καμπάνια με δωρεά ύψους 20.356€, καθώς και σε όλες τις εταιρείες που υποστήριξαν την προσπάθειά του «Μαζί για το Παιδί»  και αυτές τις γιορτές.

Αναλυτικά  οι εταιρείες που μας στήριξαν:

ABN AMRO,  BLUEHOUSE ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., Cosmomed, Cosmos Aluminium AE, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΕΕ, ΔΕΔΔΗΕ  DIMAND AE, ECONOMOU INTERNATIONAL SHIPPING AGENCIES, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΥΔΑΠ, GENESIS Pharma, Hansaplast, Hellafarm, Hotel Mediterranee Patras, Intracom Holdings, Intradevelopment, Intrakat, kariera.gr, Kleemann, M.ROUMBOULAKIS S.A, Metrolab, Polygreen Polyeco, PwC, Sani Resort/ Ikos Resorts, SIGMA SECURITY- Χ.ΦΕΙΔΑΣ ΑΒΕΕ, , Μπάρμπα Στάθης, Νέα Οδός, Οικογένεια Χριστοδούλου, Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, Toyota Material Handling Greece, Upstream.

Ευχαριστούμε επίσης το MEGA και τον Love FM που αγκάλιασαν και πρόβαλαν την καμπάνια μας.