Δύο χρόνια Athens Metro Mall

    Το Athens Metro Mall, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το 2010, εκτός από την εμπορική του δράση, σχεδιάζει και υλοποιεί ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία, την οικογένεια, τα παιδιά και τους νέους.

    Στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής κοινωνίας, το Athens Metro Mall έχει συνδράμει στη δημιουργία σχολικών βιβλιοθηκών για τα σχολεία του Δήμου Αγ. Δημητρίου και έχει προχωρήσει σε διανομή σχολικών ειδών και ειδών εξοπλισμού σε μαθητές της περιοχής. Έχει συγκεντρώσει σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς παιχνίδια και τρόφιμα για παιδιά ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγ. Δημητρίου και τέλος, έχει υποστηρίξει αθλητικούς συλλόγους, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία τους.

    Επιπλέον, το Athens Metro Mall βρίσκεται στο πλευρό των νέων μέσω δωρεάν ψυχαγωγικών εκδηλώσεων που διοργανώνει συχνά αλλά και μέσω δράσεων που αποσκοπούν στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και τη δημιουργία ευκαιριών εργασίας όπως η εβδομάδα «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» και ο διαγωνισμός τραγουδιού για νέους καλλιτέχνες «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι».

    Μεγάλη είναι η δράση του Athens Metro Mall στον τομέα της έμπρακτης ενίσχυσης των προσπαθειών των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών (Μ.Κ.Ο.), που φιλοξενούνται στο Κέντρο σε τακτά χρονικά διαστήματα, για την ενίσχυση οργανισμών για το παιδί, το περιβάλλον και τους κοινωνικά ασθενέστερους.

    Το Athens Metro Mall θα συνεχίσει δυναμικά και το 2013 να υλοποιεί και να υποστηρίζει ενέργειες προς όφελος της κοινωνίας στο σύνολό της, θέλοντας έτσι να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ