bwin: 5 νέα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα

Η bwin, η οποία σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» τα τελευταία 2 χρόνια έχει δημιουργήσει 5 γήπεδα σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώνει υπερήφανα τη συνέχεια του προγράμματος ανακατασκευής χώρων άθλησης.

Η bwin για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι η δέσμευσή της, να μεγαλώσει το αθλητικό κίνημα, γίνεται κάθε μέρα πράξη. Το διεθνές στοιχηματικό brand ξέρει καλά πως να συνδυάζει το κοινωνικό του πρόσωπο με τον αθλητισμό. Κάθε ταξίδι και έμπνευση, κάθε σταθμός κι ένα νέο γήπεδο!

Η bwin «αγκάλιασε» κάθε γωνιά της χώρας, με ένα κοινό μήνυμα: όλα τα παιδιά και οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν ισότιμα στο αθλητικό ιδεώδες. Παράλληλα, στόχος της bwin είναι να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες τα γήπεδα αυτά, σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά.

Πιστή στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας, έφτασε εκεί όπου η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει ακόμη πιο δυνατά, ώστε να υποστηρίξει έμπρακτα κοινωνικές ομάδες σε ακριτικές πόλεις και χωριά στην Ελλάδα. Από το 2020, η bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», έχουν ανακατασκευάσει συνολικά πέντε γήπεδα, συνολικού εμβαδού άνω των 1.800 τ.μ., σε Διδυμότειχο και Σαμοθράκη, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ένωσης «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους ακριτικών περιοχών». Τα γήπεδα ζωντάνεψαν, έδωσαν ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν. Η bwin ξέρει καλά το μυστικό της επιτυχίας, συνεχίζει το ταξίδι και το 2022 με σταθμούς σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα καθώς και στην ακριτική Ροδόπη. Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση προγραμματίζει την ανακατασκευή γηπέδων συνολικής επιφάνειας άνω των 8.000 τ.μ.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, η bwin έχει προβεί σε εργασίες πλήρους ανακατασκευής ειδικών παιδικών χαρών σε Ιωάννινα, Χανιά και Θεσσαλονίκη, θεραπευτικής πισίνας, καθώς και γηπέδων τένις για παιδιά και νέους με κινητικά προβλήματα, αλλά και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Διδυμότειχο το 2020 και το 2021 στη Σαμοθράκη.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στους Στόχους 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους.