«ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ»: Τρέχει στον Μαραθώνιο της Ιστορίας ως Μέγας Χορηγός

Ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin συμπορεύεται με την εταιρεία Δ. Μασούτης ΑΕ, η οποία είναι ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της φετινής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022. Υιοθετώντας τη βασική φιλοσοφία, ότι η συμμετοχή σε δρομικές εκδηλώσεις βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία, καθώς και την ποιότητα ζωής και το επίπεδο ευτυχίας των συμμετεχόντων η εταιρεία Μασούτης ευγενικά υποστηρίζει τη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση της Βορείου Ελλάδος.

Η εταιρεία Μασούτης έχοντας εδραιώσει αξίες όπως ποιότητα, εμπιστοσύνη, φροντίδα, συνέπεια, οικογένεια, στοχεύει και στην προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής μέσω του αθλητισμού υγείας και του εθελοντισμού. Με τη δημιουργία της δρομικής οικογένειας υγείας με τίτλο «Masoutis Running Team», η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους κατόχους MasCard τη δυνατότητα εκπτωτικής συμμετοχής σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος τόσο του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ όσο και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου που θα διεξαχθεί έξι μήνες μετά.

Η Μασούτης στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, προσφέροντας κατά αυτόν τον τρόπο χαρά, χρώμα και πολλαπλά οφέλη στους ανθρώπους μας, στην πόλη μας και στη χώρα μας γενικότερα.

Ο αγώνας για την υγεία μας είναι Μαραθώνιος. Μαζί τρέχουμε για να βγούμε νικητές.