Lidl Hellas: Κοντά στην κοινωνία

    H Lidl Hellas πιστή στις αρχές της βρίσκεται κοντά στην κοινωνία, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης σε καίριους τομείς της καθημερινότητάς. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας συνεισφέρει έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διατήρηση των φυσικών πόρων.

    Η Lidl Hellas αναλαμβάνει τη στήριξη του έργου «αντιρρύπανσης και καθαρισμού του Θερμαϊκού κόλπου», το οποίο αναπτύχθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής θα πραγματοποιείται περισυλλογή επιπλεόντων αντικειμένων και κηλίδων, καθώς και θα αντιμετωπίζονται περιστατικά ρύπανσης  στο Θερμαϊκό κόλπο.

    Το έργο θα υλοποιείται 6 φορές την εβδομάδα, για 6 ώρες ημερησίως και θα εφαρμόζεται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και αντιστρόφως, ενώ όποτε υπάρξει ανάγκη η περιοχή εφαρμογής θα επεκτείνεται στην Αγία Τριάδα, καθώς και γύρω από το Δέλτα του Αξιού και του Αλιάκμονα. Για την υλοποίηση του έργου θα χρησιμοποιούνται ένα πλωτό και ένα φουσκωτό σκάφος, τα οποία θα εκτελούν εργασίες καθαρισμού στις παραπάνω περιοχές.

    Στόχος της Lidl Hellas, μέσω της συγκεκριμένης δράσης είναι να προσφέρει στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης έναν καθαρό κόλπο, καθώς ο Θερμαϊκός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, αλλά και σημείο κατατεθέν της πόλης.

    Η έννοια της περιβαλλοντικής συνείδησης αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας, μία από τις βασικές της αρχές και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ