ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: Πιάτα Αγάπης

    Σε 250.000 δωρεάν γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας ανήλθαν τα Πιάτα Αγάπης Καλλιμάνης που προσέφερε η εταιρία σε οργανισμούς κοινωνικής μέριμνας την τελευταία πενταετία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρίας που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες και αφορά στην προσφορά δωρεάν τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και μεμονωμένες οικογένειες που χρειάζονται στήριξη.

    Από το 2008 μέχρι σήμερα η εταιρία στηρίζει σταθερά πάνω από 100 μη κερδοσκοπικά σωματεία, συλλόγους και κοινωνικά παντοπωλεία με δωρεές τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας όπως είναι τα αλιεύματα.

    «Η θεμελιώδης αξία του ανθρώπου είναι να συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους του και κυρίως στους μη ευνοημένους» αναφέρει η Πρόεδρος της εταιρίας Βασιλική Καλλιμάνη. «Σήμερα βλέπω με χαρά ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις να στηρίζουν τον τόπο μας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Παλαιότερα, όταν η κοινωνική προσφορά δεν είχε τίτλους, αποτελούσε απλώς προσωπική επιλογή του κάθε επιχειρηματία. Ο αείμνηστος ιδρυτής της εταιρίας και σύζυγός μου, ο Γιώργος Καλλιμάνης, ακόμα και όταν η επιχείρησή μας δεν είχε το σημερινό της μέγεθος, είχε έντονο και σεμνό φιλανθρωπικό έργο. Για αυτό και θεωρώ πως η προσφορά στο συνάνθρωπο δεν είναι απλά υποχρέωσή μας, αλλά κάτι παραπάνω: είναι στο DNA της εταιρίας μας».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ