Clip News: Προσέφεραν στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαρτίου εργαζόμενοι της Clip News. Σκοπός ήταν η υποστήριξή τους στη δράση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», μια πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που ξεκίνησε από την Αττική και έχει εξαπλωθεί σε αρκετά μέρη της χώρας.

Η Clip News, στο πλαίσιο των ενεργειών της για ουσιαστική προσφορά, θέλησε να χορηγήσει το κόστος των υλικών για το γεύμα της ημέρας, αλλά και να συνεισφέρει στην προετοιμασία του. Έτσι, στελέχη και εργαζόμενοι μαγείρεψαν μαζί με τους εθελοντές της πρωτοβουλίας για ευάλωτους κοινωνικά ανθρώπους συντρώγοντας μαζί τους.

Η Κατερίνα Κεχαγιά, VP Media Intelligence & Marketing της Clip News, σημειώνει: «Δεν υπάρχει πληρέστερο συναίσθημα από αυτό της προσφοράς. Προσπαθήσαμε να απαλύνουμε έστω και λίγο την δύσκολη καθημερινότητα συνάνθρωπων μας και ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” Θεσσαλονίκης που δέχτηκαν με χαρά αυτή μας τη συμμετοχή».

Από την πλευρά της, η curator της δράσης στη Θεσσαλονίκη, Ειρήνη Μπουντούκη, απευθύνοντας παράλληλα το δικό της κάλεσμα, τονίζει: «Μαγειρεύουμε με σεβασμό και αλληλεγγύη, τρώμε και ζούμε όλοι μαζί! Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη! Άλλωστε το φαγητό είναι αγάπη και η αγάπη είναι για να μοιράζεται».

Η Clip News σχεδιάζει αντίστοιχες μελλοντικές ενέργειες στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παροτρύνοντας συνεχώς τους εργαζομένους της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ενεργή συμμετοχή.