Teleperformance Greece: Ετοιμάζει ένα νέο «σπίτι» για τον Άλλο Άνθρωπο

H Teleperformance Greece ανέλαβε την ανακαίνιση και την παράδοση του χώρου που θα στεγάσει την κοινωνική κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος» στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο να δημιουργήσει ένα καινούριο «σπίτι» το οποίο θα φιλοξενεί τις δράσεις του.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας και του πυλώνα Citizens of The World με επίκεντρο την κοινωνία και τον άνθρωπο, η κορυφαία εταιρεία customer experience management στην Ελλάδα, Teleperformance Greece, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της ανακαίνισης, καθώς και τα έξοδα ενοικίασης του σπιτιού για δύο έτη, με στόχο την ενίσχυση του έργου του Άλλου ανθρώπου εξασφαλίζοντας υποστήριξη και βοήθεια για χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Εκτιμάται πως καθημερινά θα επωφελούνται γύρω στα 250 άτομα από τις δραστηριότητες που θα λαμβάνουν μέρος στον καινούριο χώρο, με στόχο τόσο την κάλυψη των άμεσων αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όσο και τη διευκόλυνση της κοινωνικής και εργασιακής τους ένταξης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greece, Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία: «O Άλλος Άνθρωπος είναι μια ιδέα που θαυμάζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι, λοιπόν, για εμάς τιμή να συνεισφέρουμε στο έργο του, τόσο με την οικονομική στήριξη για τη δημιουργία ενός νέου χώρου, όσο και με την εθελοντική δράση εκ μέρους του ανθρώπινου δυναμικού μας. Αγκαλιάσαμε μία εξαιρετική πρωτοβουλία με στόχο να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά του, ο «Άλλος Άνθρωπος» πίσω από την κοινωνική κουζίνα, κ. Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Η συμβολή εταιρειών για την ενίσχυση οποιασδήποτε κοινωνικής δράσης, δεν είναι μόνο σημαντική, αλλά, ορισμένες φορές, και απαραίτητη για να συνεχιστεί. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Teleperformance Greece και οι εργαζόμενοί της είναι από σήμερα ένα νέο στήριγμα για εμάς».

Οι εργασίες της ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν μέσα στον Μάρτιο, οπότε και το νέο «σπίτι» θα φιλοξενήσει στο εξής το έργο και το όραμα του Άλλου Ανθρώπου, με έμφαση στη λειτουργικότητα του χώρου για τους εθελοντές και τους επισκέπτες.