Impact Hub Athens: Ενώνει τις δυνάμεις του με το ΕΙΤ – Climate KIC για το ClimAccelerator Beyond 2022

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Impact Hub Athens, Belgrade, Prague, Brno & Ostrava & ο οργανισμός Bogatin Slovenia ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ΕΙΤ – Climate KIC, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή κοινότητα για την πράσινη καινοτομία, για να προσφέρουν επιχειρηματική υποστήριξη και μοναδικές ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε νεοφυείς εταιρείες, μέσα από το ClimAccelerator Beyond 2022!

Στον πρώτο κύκλο του 2021, μέσα από 90 αιτήσεις σε 5 χώρες, 14 ελληνικές startups επιλέχθηκαν για να ενισχυθούν με μία σειρά από 16 workshops, πάνω από 90 ώρες business coaching και mentoring sessions και χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.  

Aν δουλεύεις ήδη σε μία πράσινη επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να δώσει λύση στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, έχεις τώρα την ευκαιρία να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου ιδέα, συμμετέχοντας στο ClimAccelerator Beyond 2022

Οι ιδέες και εταιρείες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν, θα λάβουν δωρεάν εξειδικευμένη επιχειρηματική υποστήριξη και θα διεκδικήσουν χρηματικά βραβεία συνολικά 90.000 ευρώ, καθώς και άλλες ευκαιρίες χρηματοδότησης. 

Πάρε μέρος σε θεματικά εργαστήρια, δούλεψε εξατομικευμένα με μέντορες, λάβε καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες και συνδέσου με την πιο δυναμική ευρωπαϊκή κοινότητα πράσινης καινοτομίας!

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, σε υβριδική online & offline μορφή, ξεκινώντας από ένα μονοήμερο online bootcamp, στις 20 Απριλίου, ανοιχτό για όλους τους συμμετέχοντες. 

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 30 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ