SKAG: 3 νέες πιστοποιήσεις ΙSO για την εταιρεία

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία, ηγέτης, στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και ολοκληρωμένες λύσεις για εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ανάγκες επιχειρήσεων, έλαβε 3 νέες πιστοποιήσεις ISO. Οι πιστοποιήσεις αυτές επισφραγίζουν τη δυναμική της, αποδεικνύουν την ποιότητα παραγωγής της και πιστοποιούν τον υπερσύγχρονο τρόπο λειτουργίας της, στοιχεία που αποτελούν άλλωστε και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της στον κλάδο. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης & Ελέγχου, EUROCERT, με το ISO 9001:2015 για το ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο αφορά την ικανότητά της να παρέχει με συνέπεια προϊόντα και υπηρεσίες που πληρούν τις απαιτήσεις των πελατών και των κανονισμών και να επιδεικνύουν συνεχή βελτίωση. Επιπλέον, έλαβε το ISO 14001:2015, που αφορά το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με στόχο την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων, την εκπλήρωση των υποχρεώσεων συμμόρφωσης, καθώς και την επίτευξη περιβαλλοντικών στόχων. Τέλος, πιστοποιήθηκε και με το ISO 45001:2018 αναφορικά με το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας που στόχο έχει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παρέχουν ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους τους και όσους επισκέπτονται το χώρο εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η SKAG διαθέτει ήδη πιστοποίηση από την EUROCERT για την Ιδιοκτησία, Παραγωγή και Φορολογική της έδρα στην Ελλάδα με την ένταξη της στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, καθώς και το Πρότυπο Αξιολόγησης ETHOS PLATINUM, το οποίο σχετίζεται με το Σύστημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς και τις πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, την ηθική και υπεύθυνη διακυβέρνηση, την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και τις συνθήκες εργασίας που εφαρμόζει. 

Σχετικά με τις νέες πιστοποιήσεις ISO, η Marketing Manager, Πόπη Σκαγιά δήλωσε: «Οι 3 νέες πιστοποιήσεις ISO μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και υπερήφανους, καθώς επιβραβεύουν εμμέσως το αποτέλεσμα πολυετών προσπαθειών όλων των ανθρώπων της SKAG, ενώ μας δίνουν δύναμη να εξελισσόμαστε διαρκώς διαθέτοντας στην αγορά νέα, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα».