ΟΠΑΠ Α.Ε: Δίπλα στις ανθρώπινες ανάγκες

Την Τρίτη, 5 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου ΚΑΤ-ΕΚΑ, θα τιμήσει τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη μεγάλη προσφορά της σε ιατρικό εξοπλισμό.

Να σημειωθεί ότι ο ιατρικός εξοπλισμός έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα για τους ασθενείς.

Πρόκειται για:

1)   Ένα τροχήλατο ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-ARM (διασφαλίστηκε με δαπάνη της ΟΠΑΠ και η συντήρηση του για 10 έτη)
2)   Δύο αναισθησιολογικά μηχανήματα
3)   Δύο συστήματα σκιαλυτικής λυχνίας χειρουργείου (τεχνολογίας τύπου LED) 4)   Ένα θεραπευτικό laser αγγείων
5)   Δύο χειρουργικές ορθοπεδικές τράπεζες

Κι αυτή η προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε. εντάσσεται στο μεγάλο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα χορηγικά προγράμματα, αλλά και οι δωρεές του οποίου αγκαλιάζουν ολόκληρη την Ελλάδα, μεγεθύνοντας και προσδίδοντας υπεραξία στο κοινωνικό όφελος, ταυτόχρονα «ανακουφίζοντας» τον κρατικό προϋπολογισμό.

Μια πρακτική η οποία ήταν χρήσιμη και σκόπιμη κατά το παρελθόν, στη σημερινή συγκυρία, όμως, συνιστά έναν «εκ των ων, ουκ άνευ» παράγοντα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης σε νευραλγικούς τομείς της κοινωνικής ζωής.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο δύσκολο παρόν, κατά το οποίο η χώρα καλείται να ανταποκριθεί με δραματικές θυσίες, αλλά και στο γεμάτο προκλήσεις, ανταγωνιστικό, οικονομικό διεθνές περιβάλλον, προσαρμόζει τις δομές και τη λειτουργία της, με στόχο να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως επιχείρηση, ταυτόχρονα αναπροσαρμόζει και τους στόχους της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία αποτελεί πάντα μία από τις βασικές προτεραιότητές της.

Στην κατεύθυνση αυτή, τα τελευταία τρία χρόνια η ΟΠΑΠ Α.Ε. δρομολόγησε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εξοπλισμού νοσοκομείων, στο κέντρο και στην περιφέρεια, με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία «σώζουν ανθρώπους» κατά την εκτίμηση των γιατρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ