“Βοηθάς; Eίσαι Jet”

    Με σύνθημα “Βοηθάς; Είσαι Jet” η JETOIL,  στα πλαίσια της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, πραγματοποιεί μια πρωτότυπη ενέργεια μέσα από την οποία μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει, απλά βάζοντας καύσιμα. Από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο, μέρος των εσόδων που θα συγκεντρώνονται από την πώληση των καυσίμων της εταιρείας θα διατίθεται για την ενίσχυση κοινωφελών φορέων και ιδρυμάτων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.

    Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από την αγορά των καυσίμων, μπαίνοντας στο site www.eisaijet.gr, θα μπορούν να ψηφίζουν έναν ή και περισσότερους φορείς που επιθυμούν να βοηθήσουν, από τους 23 που έχουν προεπιλεγεί και συμμετέχουν στην ενέργεια. Κάθε μήνα θα αναδεικνύονται μέσω της ψηφοφορίας οι 2 επικρατέστεροι φορείς, στους οποίους θα διανέμεται το ποσό που συγκεντρώθηκε. Εκείνοι που θα επικρατούν κάθε μήνα θα εξαιρούνται από τις επόμενες ψηφοφορίες. Συνολικά θα ενισχυθούν 8 φορείς.

    Τα ιδρύματα, σωματεία και οργανισμοί που συμμετέχουν στην ενέργεια και τους οποίους μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να υποστηρίξει βάζοντας καύσιμα και ψηφίζοντάς τους στο site www.eisaijet.gr, είναι οι: «Αμυμώνη», «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», «Αρωγή», «Γραμμή Ζωής», «ΕΛΕΠΑΠ», «Εστία», «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών», «Η Καρδιά του Παιδιού», «Η Κιβωτός του Κόσμου», «Θεόφιλος», «ΚΕΘΕΑ», «Κλίμακα», «Μαζί για το Παιδί», «MDA Ελλάς», «Οι Φίλοι του Παιδιού», «Ορφανοτροφείο Μέλισσα», «Παιδικά Χωριά S.O.S.», «ΠΕΣΠΑ», «Σικιαρίδειο», «Το Εργαστήρι», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

    Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια, τη διαδικασία ψηφοφορίας και τους υποψήφιους φορείς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site www.eisaijet.gr και φυσικά να στηρίζουν με την ψήφο τους εκείνους που επιθυμούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ