Praktiker Hellas: Στα καταστήματά της τα πασχαλινά Bazaar των ΜΚΟ Χαμόγελο του Παιδιού και Κοιν.Σ.Επ. Ανθίζω της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement και DIY στην Ελλάδα, δίνει το καλό παράδειγμα και στέκεται στο πλευρό ευάλωτων συμπολιτών μας, με συνέχεια και συνέπεια. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας διέθεσε πέντε καταστήματά της σε δύο Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς προκειμένου να διοργανώσουν Πασχαλινό Bazaar.

Tο Χαμόγελο του Παιδιού και η Κοιν.Σ.Επ. Ανθίζω της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή υποδέχτηκαν τους επισκέπτες των καταστημάτων αλλά και το κοινό στα Καταστήματα της Praktiker, όπου είχαν την ευκαιρία να τους προτείνουν δώρα για το Πάσχα όπως λαμπάδες, μικρά αναμνηστικά αντικείμενα κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα από τα bazaar θα βοηθήσουν περαιτέρω το σπουδαίο έργο των δύο MΚΟ.

Η Praktiker Hellas, είναι ιδιαίτερα ευγνώμων και υπερήφανη για τη θερμή ανταπόκριση στις δύο αυτές πρωτοβουλίες που διοργανώθηκαν για καλό σκοπό. Μία μικρή κίνηση φιλοξενίας και προσφοράς, αλλά με ουσιαστικό και μεγάλο αποτύπωμα, έφερε την άνοιξη στην καθημερινότητα πολλών. Άλλωστε, η εταιρία λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια με ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και φροντίδας απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας. Μέσα από δράσεις αλλά και δωρεές στηρίζει ουσιαστικά ποικίλες ΜΚΟ αλλά και τοπικούς οργανισμούς καθώς και Νοσοκομεία μέσω καθιερωμένων Αιμοδοσιών. Δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάγκη και πρωτοβουλία που «προσφέρει» στους συνανθρώπους μας με χαμόγελα και ελπίδα!