Rolco: Δίπλα στους μαθητές

    Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία Rolco και η σειρά απορρυπαντικών planet στο πλαίσιο της φιλοσοφίας τους για σεβασμό στο περιβάλλον στηρίζουν τις «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές σε Δήμους σε όλη την Ελλάδα», που διοργανώνει η  Ανταποδοτική Ανακύκλωση.

    Οι «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των παιδιών και των νέων με την διαδικασία της ανακύκλωσης. Η εν λόγω δράση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Καρόλου Παπούλια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

    Οι «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» απευθύνονται στους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθούν έως 19 Απριλίου 2013 σε 19 Δήμους που αντιστοιχούν σε πληθυσμό 2.489.092 κατοίκων και διαθέτουν 2.224 σχολικές μονάδες.

    Τα planet στηρίζουν τους μαθητές των σχολείων των δήμων Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Αιγάλεω, Παπάγου-Χολαργου, Τήνου, Σάμου και Ύδρας που συμμετέχουν στους Διαγωνισμούς Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται η προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στη μείωση των απορριμμάτων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη βιωσιμότητα του πλανήτη σε μακροπρόθεσμη βάση.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ