Όμιλος Σαράντη και ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Υλοποιούν την πρωτοβουλία «Με αγάπη για τη Βόρεια Εύβοια»

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, και η ελληνική αλυσίδα Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, συνεργάζονται και αναλαμβάνουν από κοινού την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Με αγάπη για τη Βόρεια Εύβοια.

Πιστοί στη δέσμευσή τους να προσφέρουν στον άνθρωπο και στην κοινωνία, στόχος των δύο εταιρειών είναι να συνδράμουν το Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας του οποίου ηγείται το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».  Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού ετοιμάζεται ένα Πρόγραμμα Crowdfunding «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας», το οποίο αποτελείται από πληθώρα δράσεων που θα δώσουν, στο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας συνοχή, όραμα και πλούτο. Η κάθε μία από αυτές τις δράσεις δεν αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο χορηγικού προγράμματος, αλλά όλες μαζί συνθέτουν μία ανθοδέσμη από «Αγριολούλουδα».

Το Πρόγραμμα φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τη συμμετοχικότητα, τον εθελοντισμό των απλών ανθρώπων, των συλλόγων και της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και τη δύναμη της κοινωνίας, με στόχο την Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας, σε όλο το φάσμα της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά προϊόντων του Ομίλου Σαράντη όπως AVA, SANITAS, NOXZEMA, ORZENE, BIOTEN και STR8, από τις 2 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουνίου, από τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ, οι καταναλωτές θα συμβάλουν κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο στη δράση, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του προγράμματος.

Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Με αγάπη για τη Βόρεια Εύβοια συμβάλουμε ενεργά στην αναγέννηση της περιοχής και στην βελτίωση του βιοτικού  επιπέδου των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021.