Europa: Βράβευση για το σύστημα διαχείρισης υγρών αποβλήτων

Η Europa για ακόμα μια χρονιά κερδίζει Bronze Βραβείο στην κατηγορία “Αναβάθμιση & Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων / Work Health & Safety Invention”. Η υποψηφιότητα με τίτλο “Εξοπλισμός Διαχείρισης Υγρών Επικίνδυνων Αποβλήτων” ξεχώρισε ανάμεσα από πολλές υποψηφιότητες.

Η βράβευση αφορούσε στο σύστημα διαχείρισης υγρών αποβλήτων που έχει αναπτύξει η Europa. Το σύστημα βασίζεται στην επιλογή της EUROPA σε ένα σύγχρονο εξοπλισμό διαχείρισης των υγρών επικινδύνων αποβλήτων που τον χαρακτηρίζουν, οι κλειστές δεξαμενές συλλογής αποβλήτων, τα κλειστά κυκλώματα μεταφοράς των απόβλήτων προς την διαχείριση τους (εξάτμιση, συλλογή επικίνδυνης ιλύος σε μεταλλικούς περιέκτες προς τελική τους διαχείριση), ο αυτοματοποιημένος τρόπος λειτουργίας, ενώ διαθέτει και ένα ασφαλές σύστημα διαχείρισης των αέριων ρύπων, όπως πιστοποιούν οι επαναλαμβανόμενες μετρήσεις που διενεργούνται από εξωτερικό πιστοποιημένο εργαστήριο.

Έτσι εξασφαλίζεται ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο εργάζεται το προσωπικό της EUROPA.

Η τελετή έλαβε χώρα στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη, τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Το βραβείο παρέλαβε ο Τεχνικός Ασφαλείας και Υπεύθυνος Περιβάλλοντος της Europa, κος Νικόλαος Φλώρος και η CSR Director της εταιρείας, κα Νένα Κεβορκιάν-Παλαντζιάν.