ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ KARAVAKI: «Κανένα παιδί χωρίς διακοπές!»

Το ανανεωμένο KARAVAKI της Παπουτσάνης, ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα brands, με περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, ενώνει τις δυνάμεις του με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» και προσφέρει διακοπές σε 20 ευάλωτες οικογένειες φέτος το καλοκαίρι. 

Με κοινωνική ευαισθησία και κεντρικό μήνυμα «Κανένα παιδί χωρίς διακοπές!», η Παπουτσάνης, βάζει για μια ακόμη φορά, στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Με κάθε αγορά προϊόντος ΚARAVAKI από τη νέα σειρά αφρόλουτρων, σαμπουάν και κρεμοσάπουνων, συμβάλλετε κι εσείς ώστε 20 οικογένειες με παιδιά να μη στερηθούν πολύτιμες καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της νέας ολοκληρωμένης σειράς προσωπικής φροντίδας KARAVAKI περιέχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών της ελληνικής φύσης και διατίθενται σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, καθώς και σε καινοτόμα ανταλλακτικά σακουλάκια με 70% λιγότερο πλαστικό, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.