Avance Car Rental: Μέγας Χορηγός του 7th Tinos Running Experience

Το έβδομο Tinos Running Experience πραγματοποιήθηκε στις 3 & 4 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία!

Η Avance Car Rental με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών παρουσίας στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων, ήταν περήφανη χορηγός του Avance 7th Tinos Running Experience

  Το μεγάλο party γενεθλίων για τα 30 χρόνια της εταιρείας 

Mε ένα party που προκάλεσε αίσθηση γεμάτο από μουσική, κέφι και εκατοντάδες ευχές η Avance Car Rental γιόρτασε την συμπλήρωση 30 ετών παρουσίας στον κλάδο της Ενοικίασης Αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

 Σε φουλ καλοκαιρινούς ρυθμούς το Akanthus Summer γέμισε με φίλους αλλά και πλήθος συνεργατών της εταιρίας τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Υπό τους ρυθμούς της μουσικής και των τραγουδιών από το συγκρότημα «Μέλισσες» και την… guest εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα η Αvance θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την συνεισφορά τους στην σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας, ενώ υπήρξε και η δέσμευση για την διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών στο χώρο της ενοικίασης των αυτοκινήτων!

Μετά το επιτυχημένο pasta party της Παρασκευής 3/6/22, προσφορά της MELISSA στο χωριό Καλλονή, όπου συμμετείχαν αθλητές και συνοδοί, ακολούθησε το Σάββατο το απόγευμα στις 4/6/22 ένα πλήρες πρόγραμμα διαδρομών.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τη συγκινητική συμμετοχή του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Τήνου ενώ ακολούθησαν οι παιδικοί αγώνες με εκατοντάδες παιδιά να τρέχουν και να χαίρονται τη συμμετοχή τους.

Στις διαδρομές των 5, 10 και 21 χιλιομέτρων ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τους 900 και πλέον δρομείς από όλο τον κόσμο να τρέξουν στα πιο όμορφα μονοπάτια της Τήνου, απολαμβάνοντας τις μαγευτικές γωνιές του νησιού.

Η Avance Car Rental τα τελευταία 30 χρόνια με γνώμονα την ελληνική της ταυτότητα αντλεί δύναμη και υποστηρίζει θερμά διοργανώσεις που προβάλουν τόσο την χώρα μας όσο και το ευ αγωνίζεσθε. Ως Μεγάλος Χορηγός Υποστήριξε θερμά την επαναφορά του Avance 7th Tinos Running Experience έπειτα από την αδράνεια της Πανδημικής Κρίσης, αναδεικνύοντας τις αρχές τις ευγενούς Άμιλλας σε συνδυασμό με το Τουριστικό Προϊόν της χώρας.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://youtu.be/ZD2H1IzaSC8