Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.: Βραβείο αύξησης της απασχόλησης στα ΕΒΕΑ 2022

Με το βραβείο αύξησης της απασχόλησης του ΕΒΕΑ τιμήθηκε χθες η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μελών της κυβέρνησης και σημαντικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης ο οποίος ευχαρίστησε για την κορυφαία αυτή διάκριση και τόνισε ότι «η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. μόλις έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα ανάπτυξης, συμβάλλοντας κι άλλο στην αύξηση της απασχόλησης» εννοώντας την πρόσφατη συνεργασία με την οποία διευρύνει την παρουσία της η εταιρεία στην Κέρκυρα, σε νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι μια περίοδος που η Ελλάδα κινείται ανοδικά, με αποφασιστικότητα και σχέδιο. Αυτή είναι και η δική μας αντίληψη για την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Τα super market Μασούτης ξεκίνησαν ως μια οικογενειακή επιχείρηση. Ήταν το όραμα του πατέρα μου Διαμαντή Μασούτη και είμαστε όλοι περήφανοι που συνεχίζουμε πάνω στις ίδιες αξίες και στον δρόμο που χάραξε. Προχωρούμε και αναπτυσσόμαστε ως μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο».

Το βραβείο απένειμαν στον κ. Μασούτη ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Γιάννης Μπρατάκος.

Κατά την παρουσίαση του βραβείου τονίστηκε η συμβολή στην ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνικής ευημερίας μέσω της ενίσχυσης της απασχόλησης από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Σε βίντεο που προβλήθηκε και προηγήθηκε της βράβευσης ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Θεόδωρος Γεροστεργιούδης σημείωσε την τελευταία τετραετία η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει αυξήσει τις θέσεις εργασίας της κατά 3.500, ενώ μέχρι το τέλος του έτους ο αριθμός των εργαζομένων της θα φτάνει τις 10.000, σ ένα εργασιακό περιβάλλον που βραβεύτηκε φέτος  για 11η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στα 10 κορυφαία της Ελλάδας.