l’artigiano: Μοίρασε αγάπη και χαμόγελο στις μητέρες σε συνεργασία με τον οργανισμό «Η Αγκαλιά»

Η l’artigiano, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαΐου, προχώρησε σε μία ακόμα “Share the Love” ενέργεια, επιλέγοντας να σταθεί στο πλευρό των γυναικών που το έχουν ανάγκη και έχουν στραφεί στον οργανισμό «Η Αγκαλιά».

Με μεγάλη ευαισθητοποίηση και αλληλεγγύη προς τις μητέρες, η lartigiano συνεργάστηκε με τον οργανισμό «Η Αγκαλιά» με στόχο την ηθική αλλά και την υλική υποστήριξη έγγαμων ή άγαμων μαμάδων. Παράλληλα, έδωσε στο κοινό την ευκαιρία για έναν ολόκληρο μήνα να ενισχύσει μέσα από κάθε παραγγελία του, το έργο της «Αγκαλιάς» επιλέγοντας το ποσό δωρεάς που επιθυμεί να προσφέρει. Με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου, η αγάπη προς τις μητέρες πολλαπλασιάστηκε από τη lartigiano και αποδόθηκε στον οργανισμό, ενώ ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας στις 8 Μαΐου, ετοίμασε ένα νόστιμο γεύμα στις μητέρες του Οργανισμού και τα παιδιά τους, προσφέροντας τις λαχταριστές πίτσες της.

Η l’artigiano, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, βοήθησε τον Οργανισμό να «αγκαλιάσει» τις γυναίκες που βιώνουν δύσκολες συνθήκες κατά την εγκυμοσύνη τους ή και μετά τη γέννα. «Η Αγκαλιά» συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που έχουν υποστεί εγκατάλειψη, κακοποίηση και κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό, εξασφαλίζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μεγαλώνει κάθε παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον, στηρίζοντας συγχρόνως τους γονείς ηθικά και υλικά.

Μέσα από τη σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share the Love”, η lartigiano επιστρέφει έμπρακτα την αγάπη που λαμβάνει και ταυτόχρονα δίνει φωνή σε Οργανισμούς και ομάδες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, υπογραμμίζοντας και ενισχύοντας τη σημασία του πολύτιμου έργου τους.