Easy 97.2: Στο Golden Hall για την ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ για τα αδέσποτα ζώα

Ο αγαπημένος σταθμός easy 97.2, ολοκλήρωσε την  ενέργεια  «Είναι easy…να είσαι φιλόζωος» μαζί με τις μεγαλύτερες φιλοζωικές, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις «A Little Shelter» ,«DogsVoice.gr & «Save a Greek Stray” και ανέδειξε το έργο τους ενισχύοντας το μήνυμα της σωστής υιοθεσίας ενός ζώου. Τους τελευταίους μήνες, ο αέρας αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σταθμού, αφιερώθηκαν αποκλειστικά στην υγεία και τη φροντίδα των αγαπημένων κατοικίδιων,  αλλά και στην προσπάθεια ενίσχυσης του μηνύματος της φιλοζωίας.

Παράλληλα, o  easy 97.2 υιοθέτησε εικονικά 9 αδέσποτα σκυλάκια με σκοπό να βρει τις κατάλληλες οικογένειες στο κάθε ένα από αυτά. Ευχαριστούμε τους ακροατές που δηλώσαν το ενδιαφέρον τους για να υιοθετήσουν και να δώσουν αγάπη και ζεστασιά σε αυτά τα ζωάκια κι ευχόμαστε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν οι υιοθεσίες!

To Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 18.00 σας περιμένουμε στο Golden Hall, να γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα Αγάπης για τα αδέσποτα ζώα!

Παρέα με τις οργανώσεις και την καλύτερη μουσική από τον easy 97.2 θα γνωρίσουμε ζωάκια συντροφιάς, θα συζητήσουμε για τις ανάγκες τους, την κοινωνικοποίησή και την φροντίδα τους, αλλά και την τεράστια χαρά που μας δίνουν όταν μπουν στη ζωή μας!