Coffee Island: Παρουσίασε την πρώτη κούπα επαναχρησιμοποίησης KAFFEEFORM 12oz

Η Coffee Island παρουσίασε την κούπα επαναχρησιμοποίησης KAFFEEFORM 12oz, μια  καινοτομία από ανακυκλωμένα υπολείμματα καφέ, ανανεώσιμους πόρους και ίνες οξιάς. Η νέα  κούπα διατίθεται στα φυσικά καταστήματα και από την ιστοσελίδα και το APP της εταιρίας,  ώστε κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει τον δικό του καφέ με επαναχρησιμοποιούμενα  σκεύη. 

Η εταιρία αναζητά πάντα νέα συσκευαστικά υλικά, πιο φιλικά στο περιβάλλον, και παρουσιάζει  διαρκώς εναλλακτικές προτάσεις επαναχρησιμοποίησης, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές  στη νέα συνήθεια να αντικαταστήσουν τα αντικείμενα μίας χρήσης (ποτήρια, καπάκια,  καλαμάκια) με σκεύη πολλαπλών χρήσεων, ώστε να μειώνεται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Η κούπα KAFFEEFORM 12oz είναι ένα εξαιρετικά όμορφο προϊόν, κατασκευασμένο από  ανανεώσιμες πρώτες ύλες (υπολείμματα καφέ, ίνες οξιάς), 100% ανακυκλώσιμο, ανθεκτικό και  ελαφρύ, με αναβαθμισμένη εσωτερική στρώση, κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα.  

O Αλέξανδρος Ζαπανιώτης, Managing Director, δήλωσε σχετικά: «Η επαναχρησιμοποίηση είναι καθοριστική για τον περιορισμό της χρήσης πλαστικού. Με τη Στρατηγική Βιώσιμης  Ανάπτυξης έχουμε θέσει στόχο να αναζητούμε νέα υλικά, να δοκιμάζουμε τις αντοχές και την ποιότητα τους, ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων πολλαπλών χρήσεων. Η  Kaffeeform 12oz εκτός από ένα όμορφο προϊόν, είναι ένα ακόμη ερέθισμα προς τους  καταναλωτές μας να κάνουν την αλλαγή συνήθειας προς την επαναχρησιμοποίηση.»