Τeleperformance Greece: Με το μήνυμα #BEYOND LABELS γιόρτασε τη διαφορετικότητα στο φετινό Athens Pride

Η Τeleperformance Greece αγκάλιασε και φέτος την πρωτοβουλία Αthens Pride 2022 και τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας, ως χορηγός προσβασιμότητας, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για μία συμπεριληπτική και δίκαιη κοινωνία.

Με το μήνυμα “ΒΕΥΟΝD LABELS”, η εταιρεία απορρίπτει όλες τις «ταμπέλες»  στηρίζοντας έμπρακτα  τη διαφορετικότητα  και προσφέροντας διαρκώς ίσες ευκαιρίες σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα, τη φυλή ή το φύλο τους. Σήμερα, απασχολεί περισσότερους από 11.500 εργαζομένους 109 εθνικοτήτων, οι οποίοι μιλούν πάνω από 42 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, έχοντας δημιουργήσει ένα πολυπολιτισμικό, συμπεριληπτικό και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

H Teleperformance Greece εφαρμόζει έμπρακτα τις αρχές της ισότητας και του σεβασμού απέναντι σε όλους, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών και πολιτικών που εφαρμόζει για τη διαφορετικότητα, την κοινωνική ενσωμάτωση και την ελεύθερη έκφραση.

«Σε μια εποχή που συνεχώς μεταβάλλεται, οι εταιρείες οφείλουν να προάγουν την εξέλιξη, να πρωτοστατούν σε αυτή και να συμπορεύονται με την κοινωνία για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο, ίσων ευκαιριών για όλους», δήλωσε ο Chief Human Resource Officer της Teleperformance Greece, κ. Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος.

Μάλιστα, το 2019 η εταιρεία υπερήφανα υπέγραψε τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, επικυρώνοντας με κάθε επισημότητα την προοδευτική της φιλοσοφία και το σεβασμό της στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις, στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Η Τeleperformance Greece είχε ενεργή συμμετοχή στην Παρέλαση Athens Pride καθώς και δικό της περίπτερο, όπου μοίρασε στον κόσμο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά με το μήνυμα “BEYOND LABELS” γραμμένο και στη νοηματική γλώσσα.